Felicitatieboek voor Koning Willem Alexander - 27 April 2017 - 50 jaar

Felicitatie 1 tot en met 12
Celia Wijsbeek 22-03-2017 Ik wens U en uw familieleden een bijzonder mooie dag. Ik ben net zelf 50 jaar geworden en het doet geen pijn! (:
Irene 26-02-2017 Ik weet nog dat we, de hele familie, voor de televisie zaten in afwachting van het bericht over de geboorte. Ik zelf werd toen 12 jaar en vond het bijzonder dat het prinsje op mijn verjaardag geboren werd. Ik wens u n fijne verjaardag toe met uw familie en vrienden🎆
Inschrijving Diner met Alexander en Maxima 22-02-2017 http://wa50.nl
Koning Willem-Alexander viert zijn 50e verjaardag op 27 april 2017. Graag nodigt de Koning 150 gasten uit voor een feestelijk diner op 28 april 2017 op het Koninklijk Paleis Amsterdam. Bent u op dezelfde dag jarig en viert u ook een kroonjaar? Of kent u iemand die op 27 april jarig is en een kroonjaar viert? Vul dan onderstaand formulier in.

Een voorwaarde voor inschrijving is dat u, of de persoon die u wilt aanmelden, op 27 april 2017 een kroonjaar bereikt. Een kroonjaar is een jaar waarin een door vijf deelbaar jubileum wordt gevierd. Controleer op de website of u zich kunt inschrijven.
Koninklijk Paleis Amsterdam: 50 uur open voor publiek 22-02-2017 http://wa50.nl
Ter gelegenheid van de 50e verjaardag van Koning Willem-Alexander wordt het Koninklijk Paleis Amsterdam vanaf vrijdagavond 28 april 50 uur aaneengesloten kosteloos opengesteld voor publiek. Gedurende 50 uur is er een bijzondere programmering te zien die verband houdt met het leven in het Koninkrijk der Nederlanden van de afgelopen 50 jaren. De start van de openstelling wordt met een feestelijk moment op de Dam gemarkeerd.

De openstelling is -op vertoon van een e-ticket- vrij toegankelijk en start op vrijdagavond 28 april en eindigt op zondagavond 30 april om 24.00 uur.

Bezoekersinformatie volgt. De gratis e-tickets zijn vanaf medio april te bestellen via www.WA50.nl.
Koning Willem-Alexander 50 jaar 22-02-2017 http://wa50.nl
Koning Willem-Alexander viert 27 april 2017 zijn 50e verjaardag. Ter gelegenheid van zijn verjaardag nodigt de Koning 150 jarigen - die ook een kroonjaar bereiken - uit voor een feestelijk diner op vrijdag 28 april op het Koninklijk Paleis Amsterdam. Na het diner wordt het Paleis 50 uur onafgebroken opengesteld met een bijzondere programmering voor het publiek.
Joost van der Meulen 20-02-2017 Gefeliciteerd met uw verjaardag, ik zie ook abraham op uw verjaardag
Nellie Bogers 18-02-2017 Ik wil u van harte feliciteren met uw 50ste verjaardag.
Ik hoop dat uw nog vele verjaardagen mag meemaken samen met uw vrouw, kinderen, familie en vrienden.
Groetjes
Nellie Bogers
Annette Christiaans, Stadskanaal 11-02-2017 Altijd al met elkaar verbonden!. Ik ben net als u 27 april 1967 geboren en we mogen beiden op 27 april onze vijftigste verjaardag vieren.. Ik wens u een hele fijne verjaardag en veel voorspoed en geluk!.
susanna van der Linden 26-01-2017 http://www.gravure-verre-portrait.fr/realisations/
Vive le Roi!
Mr Willem Alexander,

U ziet Abraham, ik Sarah dit jaar want Leeftijdsgenoten zijn we al een leven lang.
Ik wens u een geweldig jaar samen met Maxima en jullie kinderen.
Susanna
Willem Alexander ziet Abraham 04-09-2016 TILBURG - Koning Willem-Alexander en koningin Máxima komen naar Tilburg tijdens Koningsdag 2017. Omroep Brabant vroeg jullie wat het koningspaar die dag écht niet mag overslaan.

Een bezoek brengen aan de Hasseltse kapel of aan de ijshockeyers van de Destil Trappers, opties voor een leuke verjaardag voor onze vorst zijn er volgens jullie genoeg.

Velen vinden dat de koning op 27 april het standbeeld van Peerke Donders niet mag overslaan. Zo ook Mia Kemps. “De koning moet langs Peerke Donders, maar ook langs pater Gerrit Poels. Dat zijn de twee iconen van Tilburg.”

Ontmoeting met Abrahams
En ook komt Abraham vaak voorbij. Onze koning wordt die dag 50 jaar en deze mijlpaal mag zeker benadrukt worden. “Plaats overal Abraham-poppen in de stad”, laten verschillende mailers Omroep Brabant weten.

Hans van Dongen is voor een mega-ontmoeting van Tilburgse Abrahams, alle mannen van 50 dus, en de koning.

Roy en Rian of de Reeshof
Carol Veenema pleit voor een bezoek van de koning aan de winkels van Roy en Rian Donders, Siem van Boxtel gunt het koningspaar wat ontspanning met een lesje yoga.

En ook Berry van Loon houdt het rustig voor de koning. “Een grote Brabantse koffietafel in het Leypark met bijzondere Tilburgers moet er georganiseerd worden."

Reeshof met problemen
Aan feestelijke ideeën dus geen gebrek, maar volgens André Jansen moet de koning ook maar eens een serieus kijkje nemen en wel in het westen van de stad. “Een bezoek aan de Reeshof, met al z’n problemen”, mailt hij.

Ruud de Vries adviseert de koning vooral een bezoek te brengen aan een andere Brabantse stad: "Wat het koningspaar vooral niet mag missen is de trein naar Breda, het mooiste dat Tilburg te bieden heeft."

Wat er van al deze ideeën werkelijkheid wordt is de vraag. De Oranjevereniging van de stad gaat maandag al in overleg met burgemeester Peter Noordanus over het programma van Koningsdag 2017. Ook mogen alle inwoners van Tilburg meedenken en ideeën aandragen via koningsdag@tilburg.nl.

Bron Omroep Brabant Auteur: Saskia Nelissen
Koning gaat in Tilburg Abraham zien 04-09-2016 Koningsdag 2017 moet extra cachet krijgen: op 27 april viert Willem-Alexander immers zijn 50ste verjaardag in Tilburg.
Vergezeld door koningin Máxima, hun dochters en gevolg brengt de koning op 27 april, vanaf ongeveer het middaguur, twee uur in de stad door. "Eer is een groot woord, maar het is een mooie uitdaging om te laten zien wat we als stad waard zijn", zegt burgemeester Peter Noordanus.
Waar de viering van Koningsdag jaarlijks plaatsvindt, wordt besloten in de boezem van het koningshuis. Van een zwaar lobbycircuit is volgens Noordanus geen sprake. Gekeken wordt naar regionale spreiding en daarbij spelen de provincies een rol.
Op het meteen geopende e-mailadres koningsdag@tilburg.nl kunnen al ideeën ingebracht worden. Noordanus rekent op de Tilburgers en de regio. "Help ons er een mooi Brabants feest van te maken en kom met ideeën." Commissaris van de Koning Wim van de Donk: "Willem-Alexander is historicus, Tilburg neemt in zijn familiegeschiedenis een belangrijke plek in. Daar moet je wat mee."
De dag verdient op voorhand een bijzondere plaats in de annalen van Oranje. Het is precies 44 jaar nadat Willem- Alexanders oma, koningin Juliana, haar zilveren regeringsjubileum in Tilburg vierde. Dat was per loting bepaald.
Op 5 september 1973 kwam de de volledige koninklijke familie naar Tilburg. Het feest vond nét niet plaats op eigen grond van het koningshuis. Die ligt net iets verderop in de stad: de plek waar voorvader koning Willem II woonde en stierf, kort voordat diens paleis voltooid werd.
Bron Bn de Stem STEPHAN JONGERIUS BEN ACKERMANS

abrahamsara.nl 28-07-2016 http://www.abrahamsara.nl
Koning Willem-Alexander:
Hartelijk gefeliciteerd en een hele fijne verjaardag toegewenst.

Groeten abrahamsara.nl
   pagina 1 van 1    
Feliciteer Koning Willem-Alexander
Naam:*
E-mail (optioneel):
Homepage (optioneel):
Felicitatie: *
<< Terug naar www.abrahamsara.nl